مشاوره حقوقی رایگان - بار حقوقی عدم ثبت چک صیادی (جدید) در سامانه

با سلام ، شخصی از شرکت ما خرید کرده و چک صیادی جدید (بنفش) صادر نموده ولی هنگام ثبت در سامانه اظهار نمود که سیستم قطع هست و حتما تا آخر روز ثبت میکند ، حال بعد از گذشت 2 ماه ( سررسید چک هم رد شده ) هنوز که هنوزه ثبت نکرده و اقدام به وصول چک نمیکند. از حضورتان این سوال رو داشتم که از لحاظ حقوقی چگونه میشود این چک را وصول و یا طرح دعوی نمود ؟ آیا حکم کلاهبرداری میتوان گرفت ؟

پاسخ ها :

شجاع الدین رحیمی

جناب آقای شجاع الدین رحیمی :

چک صیادی بدون ثبت در سامانه صرفا یک سند عادی طلب محسوب می شود و لذا دادخواست مطالبه وجه می بایست مطرح کنید