مشاوره حقوقی رایگان - اثبات چک ثبت نشده

وقت بخیر
چک ثبت نشده از خوانده احتیاج به اثبات دارد؟

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
آری؛ چرا که چک ثبت نشده به عنوان یک سند عادی می‌باشد که نیاز به اثبات دارد.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
توضیحات شما واضح نیست.
اگر صادرکننده چک را ثبت نکند دارنده می تواند دادخواست مطالبه وجه بدهد.

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام اگر چک صادر شده و تحویل طرف مقابل داده شده است ولی ثبت سیستم صادر نشده است قابل وصول در محاکم است نه سیستم بانکی

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید دادخواست مطالبه وجه چک به عنوان سند عادی را مطرح نمایید
و

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

قابل استعلام است وگواهی عدم پرداخت از طریق بانک نمی توان گرفت

پوریا مجیدیانی

جناب آقای پوریا مجیدیانی:

سوال مبهم است پیشنهاد می شود مشاوره تلفنی داشته باشید

مینا علوی

سرکار خانم مینا علوی :

با دریافت زنجیره انتقال از بانک میتوانید ثابت کنید به نام شما انتقار نداده اند و با برگه چک که دست شماست مطالبه مبلغ چک را با سند عادی مطالبه کنید

رضوان نیکخواه

سرکار خانم رضوان نیکخواه :

سلام
درصورت ثبت نشدن امتیاز اوراق تجاری را نداشته وصرفا به عنوان یک رسید میتوانید به استناد آن دادخواست مطالبه طلب مطرح نمایید