مشاوره حقوقی رایگان - انحصار وراثت

سلام بنده زنی 37ساله هستم یک سال پیش مادرم فوت شده و چند ماه بعد پدرم گفت که تو بچه من نیستی و اصلا تورو نمی‌خواستم
آدرس پدر و مادر اصلی رو داد البته با دعوا کردن و فحاشی رفتم دنبال اونا هم پدر و مادر فوت کردن و من چهار برادر و سه خواهر جدید دارم
انحصار وراثت پدر اصلی من هنوز انجام نشده میخواستم بدونم راه اینکه اسم من تو انحصار وراثت بیاد چیه ممنون

پاسخ ها :

کتایون سراج

کتایون سراج :

سلام وقت بخیر ابتدا باید اثبات نسب با خواهر و برادرهای جدید از طریق دادگاه انجام بدید سپس پیگیر حصر وراثت باشید در صورت نیاز به مشاوره بیشتر لطفا تماس بگیرید