مشاوره حقوقی رایگان - اثبات نسب

سلام.اجداد پدر من در طفولیت فوت شده وشناسنامه غیرواقعی برای پدرم توسط خاله وشوهرش بامشخصات خود اخذ شده.از طرفی پدربزرگ ومادر بزرگ وپدر خودم وهمه عموها وعمه ها فوت شده اندوفقط چند نفر از نوه های عمو وعمه ها زنده اند.در دادخواست اثبات نسب ایا بعنوان خوانده معرفی همه ورثه واقعی زنده همان نوه های عمو وعمه لازمست یا یکی کفایت می کند.چون تعداد زیاد است وبعضی همکاری نمی کنند.ممنون

پاسخ ها :

چنگیز آقائی

جناب آقای چنگیز آقائی :

سلام دادخواست باید به طرفیت کلیه وراث مطرح شود

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

به طرفیت همه باید باشد نهایتا دعوا نسبت به افراد غیر مرتبط رد میشود و رسیدگی ادامه می یابد