مشاوره حقوقی رایگان - خلع ید ملک ارثی

با سلام خدمت اساتید محترم.
در خصوص خلع ید ملکی که 3 دانگ آن ورثه ایی میباشد و سه دانگ دیگر آن طبق سند رسمی به نام همسر متوفی میباشد و از ناحیه دو نفر از ورثه دادخواست خلع ید مطرح شده است.
برای دفاع در خصوص این دادخواست:
آیا 3 دانگ ملک به نام همسر متوفی میباشد و همچنین از سه دانگ قسمت ورثه ایی نیز سهم الارث شامل میشود و همچنین
اکثر ورثه مخالف دادخواست خلع ید از ناحیه هیچ یک از ورثه نیستند و راضی به سکونت مادرمان در این ملک هستند.
یک سال پیش هم درخواست اجرت المثل ایام تصرف داده بودند و مبلغی هم تعیین شد و پرداخت شد.
توضیح اینکه در گزارش کارشناسی اجرت المثل به استفاده فقط قسمتی از ملک اشاره شده است. آیا میتوان بنا به مالک بودن بیشتر از 3 دانگ ملک و موارد ذکر شده میتوان در دفاعه از دادخواست خلع ید از این موارد استفاده و نتیجه بخش باشد. در صورت امکان راهنمایی بفرمایید چه کاری میتوان انجام داد؟
از طرف همین اشخاص ورثه که دادخواست خلع ید نموده اند، چند سال پیش درخواست فروش و مزایده و مراحل آن درخواست شده بود که به دلیل نبود مشتری بفروش نرفت.
با تشکر.

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
منعی برای درخواست خلع ید مشاعی نیست چرا که همه وراث در جز جز ماترک مشاعی سهیم هستند وهر ورثه میتواند عدم رضایت خودرا به ادامه تصرفات اشخاص دیگر اعلام نمایند