مشاوره حقوقی رایگان - ازدواج موقت

با سلام. احتراما با خانمی صیغه موقت خواندیم که هم مدت و هم مهریه مشخص و با توجه به این که مکتوب نشده است؛ آیا من می‌توانم به دلیل این که زوجه به یک باره از جواب تماس و پیامک سرباز زده است و من را مسدود کرده و میخواهد یک طرفه این ازدواج را تمام کند، به دلیل این که 14 سال تمام هزینه و مخارج و حتی شهریه های دانشگاه ایشان را نیز من پرداخته ام با وجود این که نه شرط و شروطی بوده و نه صحبتی.
آیا امکان مطالبه هزینه ها و مخارج و شهریه را دارم؟ (مهریه ایشان کامل پرداخت شده است جدا از مخارج) الان حدود 2 سال هست که مختصر حقوقی دریافت می‌کند از جایی که پاره وقت مشغول شده و این که بدون این که مدت ازدواج تمام شده باشد با فرد دیگری ارتباط دارد و آیا اثبات ارتباط با دیگری تاثیری در اقدامات بنده دارد یا خیر؟
آیا از نظر قانون میتواند این برخورد را بکند و به این صورت من را بازی بدهد؟
چون در پیام‌ها و مکالمات ایشان بار ها عنوان کرده رابطه ما هیچ وقت تمام نمیشود و پا بر جا میباشد همیشه مگر مرگ ما را از هم جدا کند. الان حدود 4 ماه هست که من پیام میدهم چون پیام ارسال می‌شود ولی چون مسدود کرده زنگ نمی‌توان زد و هیچ گونه پاسخی نمی‌دهد و حتی برای یک بار حاضر نشده دلیل این برخورد را بیان کند و اصلا صحبت نمی‌کند و با وجود این که بیش از 500 بار نوشته ام در پیام حداقل دلیل این کارت را بگو اما هیچ جواب نداده و نمیدهد.
با تشکر و سپاس از وقتی که میگذارید.

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
با توجه به رابطه زوجیت از نوع موقت اگر بین خودتان توافق بر ان بوده که نفقه زوجه را بدهید وفا به شرط کرده ایید وهزینه های انجام شده برای وی از باب نفقه بوده است هرچند در عقد موقت نفقه به زوجه تعلق نخواهد گرفت مگر بر اساس شرط یا توافق طرفین ولیکن اگر خلاف این موضوع باشد میتوانید تمام هزینه ها را از وی استرداد کنید