مشاوره حقوقی رایگان - سابقه حضور در جبهه بعد از قطعنامه

سلام، خسته نباشید.
چند روز پیش ابلاغیه آمده که نیروهای طرحی وزارت بهداشت که پدران آن ها سابقه 6 ماه حضور داوطلبانه در جبهه را دارند، تبدیل وضعیت می‌شوند.
پدر من 4 ماه حضور داوطلبانه و 18 ماه سربازی دارند که فقط یک ماه از سربازی قبل از قطعنامه بوده و در کل 5 ماه حساب میشود و اداره سپاه گفته که بعد از قطعنامه حضور در جبهه محاسبه نمیشود.
خواستم بدونم حضور در جبهه بعد از قطعنامه محاسبه می‌شود؟ اگر می‌شود چطوری پیگیری کنم؟

پاسخ ها :

سابقه حضور در جبهه بعد از قطعنامه سابقه جبهه بعد از قطعنامه تبدیل وضعیت