مشاوره حقوقی رایگان - رفع توقیف موتور سیکلت فاقد گواهینامه

دو سال قبل موتور سیکلت را به کارگر مغازه ام دادم کمک خرج ش باشد. متوجه شدم از دوستان ش که گواهینامه نداشته سوار موتور شده و نیروی انتظامی متوقف کرده و توقیف شده موتور. راکب رو نه میشناسم نه دسترسی دارم بهش. یک بار تلفنی حرف زدم گفت نمیام. ستاد ترخیص نامه داده به دادسرا و رفع توقیف نکردن تا نامه ببرم از دادسرا. بازپرس گفت راکب رو بیار اینجا نامه بدم بری. وگرنه 3 ماه کار داره! الان راهی داره بتونم زودتر موتور رو ترخیص کنم؟! و اینکه جریمه ای شامل من میشه؟ چیکار بکنم؟

پاسخ ها :

فاطمه  ترسلي

فاطمه ترسلي :

سلام.جریمه مشمول شما نمیشه . ولی اگه راکب اصلی جریمه رو پرداخت نکنه شما پرداخت میکنید تا موتور شما رفع توقیف بشه