مشاوره حقوقی رایگان - توقیف موتور . سندش به نام نیست

سلام. یک موتور هوندا از فروشگاه خریدم همه مدارکش تکمیله ولی به نام من نیست قولنامه فروشگاهم موجوده صاحب قبلی موتور پیداش نیست که بیاد به نام بزنه از طرفی موتور رو پلیس نیروی انتظامی توقیف کرده الان نه وکالت دارم نه سند به نامم هست خواهش میکنم بگید چیکار کنم ؟

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شما الزام به تنظیم سند وفک پلاک بدبد رای غیابی صادر و اجرا میشود

يارالله  ياري

جناب آقای يارالله ياري :

سلام ، دادخواست الزام فروشنده به انتقال سند و پلاک مال مورد معامله موضوع قرارداد خرید و فروش مطرح کنید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی و تعویض پلاک بدهید.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

باید دادخواست الزام به فک پلاک وتنظیم سند رسمی درخواست نمایید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق دادگاه الزام به تنظیم سند کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید ابتدا اظهارنامه برای فروشنده ارسال و سپس دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی و فک پلاک را مطرح کنید

محمد  عطاريان

جناب آقای محمد عطاريان :

با سلام
این موتور حتماً در راستای اجرای دستور قضایی توقیف شده از پلیس پیگیری کنید که مرجع صادر کننده دستور کجاست و به آنجا مراجعه کنید و به استناد قولنامه موتور دفاع کنید.

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی و فک پلاک و پرداخت عوارض و خلافی بدهید

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

امکان طرح دعوی و شکایت برای شما وجود دارد

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

دادخودست فک پلاک و الزام به تنظیم سند رسمی دهید.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

به طرفیت فروشنده و صاحب سند الزام به تنطیم مطرح نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلامشما می بایست دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی و تعویض پلاک بدهید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود الزام به فک پلاک و الزام به تنظیم سند رسمی مطرح نمایید