مشاوره حقوقی رایگان - ادعای سرقفلی

سلام. یک باب مغازه دارم که به شخصی اجاره دادم. هر سال قرارداد جدید با حداقل 2 شاهد امضا میکنیم. حدود 15 سال است که در اجاره این شخص است.
آیا مستاجر می‌تواند با ادعای طولانی بودن مدت اجاره ادعای حق پیشه یا سر قفلی و یا هر ادعای دیگر در قبال این ملک کند؟
با وجود قرارداد دستی با 2 شاهد می‌تواند در تخلیه نکند؟
ممنون از راهنمایی.

پاسخ ها :

ادعای سرقفلی ادعای حق کسب و پیشه تخلیه مستاجر سرقفلی موجر مستاجر