مشاوره حقوقی رایگان - سرقفلی

من یه مغازه دارم که چند ساله یه مستاجر داره. میخواستم بپرسم که اون میتونه ادعای سرقفلی داشته باشه؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
بستگي به سال تنظیم قرارداد دارد
باید دید چه سالی قرارداد منعقد شده است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
خیر
البته بستگی به مفاد و شروط قرارداد و مدت حضور مستاجر خواهد داشت

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

چنین ادعایی نمی‌تواند داشته باشد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خیر اما سال به سال قرارداد را تمدید نمایید که دچار مشکل نشوید

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام اگر قرارداد اجاره به قبل از سال76 امضا شده باسد حق کسب و پیشه دارد واگر بعد از سال76 باشد و دراءن پولی بابت سرقفلی نداده باسد خیر حقی ندارد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
در صورتی که قرارداد بعد از سال 1376 منعقد شده باشد و در آن صحبتی از سرقفلی نشده باشد و در ابتدا اجاره، مستاجر مبلغی را بابت سرقفلی نپرداخته باشد ایشان نمی‌توانند ادعایی بابت سرقفلی داشته باشند.