مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه وجه

سلام و خداقوت به شما بنده برای یک شرکتی طبق قراداد کار اسکلت ساختمانی آرماتور بندی از قرار کاری کار این شرکت را انجام بدهم بعد از 90 درصد و پیشرفت کار با تایید ناظر و نقشه بردار انجام دادم و کار نیمه کاره ماند و تمامی کار را از قبیل برش و خم کاری را به دستور ناظر انجام دادم و از بابت این کار فقط قرارداد کاری با 2 تا شاهد دارم و هیچ مدرک ندارم و صاحب کار از من شکایت تامین دلیل کرده و منم شکایت مطالبه وجه کردم بعد از شکایت به محل کاری مراجعه کردم مشاهده کردم تمام کارکرد مرا جمع و جور کرده در حالی که با من تسویه نکرده کار را به دیگری واگذار کرده امکانش هست راهنمایی کنید

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما می توانید مبلغ کار کرد خود را مطالبه نمایید

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

باید شما تامین دلیل میکردید و در نظریه کارشناسی میزان پیشرفت کار اعلام میگردید