مشاوره حقوقی رایگان - ذی سمت و مرتبطین

با سلام و احترام. مدت 50 روز است که همسرم به منزل پدرش رفته و پسرم ( 30 ساله) هم با خود برده است و درخواست مهریه و سه دانگ منزل مسکونی (قبلا به نام او کرده ام) نموده و شکایت مبنی بر این که نفقه ( از اول تا کنون) پرداخت نشده و ...
حال ابلاغ شکایت مبنی بر: تهدید، شکنجه، فحاشی، زیر گرفتن با ماشین، آزار فرزند و ... ارائه کرده است و دو عدد اتومبیل را توقیف نموده و شکایت کرده است.
توضیح این که 80% موارد مذکور تهمت است و 20 % هم به خاطر این بوده که پسرم روابط غیر اخلاقی با یک فرد نامحرم داشته و موجب درگیری شده است. البته اکنون من درخواست تمکین نموده ام.
ضمن درخواست راهنمایی، لطفا بفرمایید که منظور از (ذی سمت و مرتبطین) در ابلاغیه چیست؟ آیا فرزندم هم از من شکایت کرده یا ... ؟

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام
خیر مشخص نیست باید اسم شکات در ابلاغیه قید بشه