مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از کارفرما

( از تاریخ 96/10تا97/09) در شرکت خصوصی به عنوان مشاور فروش کالا (فروشنده) داخل فروشگاهی که با شرکت همکاری میکرد مشغول بودم.
بدون اطلاع قبلی ترک کار کردم
پایه حقوق 1میلیون تومن+پورسانت از فروش خودم
قرارداد نداشتم بیمه نبودم عیدی. پاداش و سنوات هم پرداخت نکردن

بعد از 2هفته رفتم شرکت برای تسویه حساب گفتن بدون اطلاع قبلی ترک کار کردی هیچی بهت تعلق نمیگیره باید چیکار کنم ؟

پاسخ ها :

امیر احمدلو

جناب آقای امیر احمدلو :

به اداره کار محل خود مراجعه کرده و شکایتی مبنی بر مطالبه حقوق معوقه و عیدی و پاداش و سنوات و ...به طرفیت کارفرما ثبت کنید