مشاوره حقوقی رایگان - ترک کار

با سلام بنده در شرکتی که مشغول بودم قرارداد یکساله از اول فروردین تا آخر اسفند داشتم که از 1400/02/31 به علت استخدام در یک شرکتی که حقوق مزایای خوبی داشت از شرکت قبلی استعفا دادم ولی آنها قبول نکردن و بنده ترک کار کردم حالا شرکت قبلی بیمه 31 روزه اردیبهشت را برای من 15 روز رد کرده و عیدی و سنوات 2 ماه و همچنین بیمه و حقوق 15 روز که شرکت برام ناقص رد کرده را از شرکت طلبکار هستم الان میخوام ببینم در صورت شکایت به حق و حقوقم میرسم و تبعات ترک کار برای من چیست در ضمن طی مدیریت مدیر عامل فعلی در این سه سال حدود 40% کارکنان تعدیل نیرو شده اند و در این ایام کرونایی حقوق هایمان رو سر موقع پرداخت نمی گردید.

پاسخ ها :

فاطمه باباپوررزکناری

سرکار خانم فاطمه باباپوررزکناری :

درود بر شما حتما اوراقی امضا کردید که شامل این شروط جهت استعفا بوده

حميد  شفيعي دستگردي

حميد شفيعي دستگردي :

به اداره کاریه دادخواست وشکایت بده

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام
اگر قرارداد کار با مدت معین داشته اید بهتر است با کارفرما در این خصوص مذاکره نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید با مراجعه به اداره کار شکایت کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام
شما موظف بوید بعد استفعا تا یک ماه به کار خود ادامه دهید