مشاوره حقوقی رایگان - شکایت کارفرما سرکار دیسک کمر گرفتم

سلام خسته نباشید من 3سال دارم کارخانه کار میکنم. سال 98 دیسک کمر گرفتم که با این شرایط در کار کردن تا برج 2 سال 99 که قادر به راه رفتن نبودم به پای چپم تاثیر کرده بعد از جراحی بهم گفتن بیا بات همکاری میکنیم دکتر نامه داد. به همین دلیل عمل کرد که با من همکاری کنن. فقط هفته اول نیرو کمکی دادن بعد ازم گرفتن. حالا 2هفته دردم مجدداً برگشت و جای عمل یه چیزی ساچمه ای درامده که قادر به کار کردن نیستم. درخواست نیرو کردم یا جابجای مکانم مدیر قبول نکرد سرکار نمیرم 3روز نرفتم اقدام شکایت کردم. مدارک پزشکی دارم ایا حق دارم ادامه شکایت بدم چیزی میگیرم.. ممنون از همکاری و راهنمایی بکنید

پاسخ ها :

شکایت از کارفرما بابت آسیب دیدگی حین کار آسیب دیدگی حین کار کارگر کارفرما