مشاوره حقوقی رایگان - مرخصی زایمان از شش ماه به نه ماه

باسلام
اینجانب در تاریخ 14/4/99مرخصی شش ماه زایمان من تمام شده است
و قبل این تاریخ بنده به دیوان عدالت دادخواست ارائه دادم و در تاریخ 26/4/99 ابلاغیه در ثنا امد که شاکی یعنی بنده درسامانه غیرحضوری مدارک ارائه نداده ام و دعوی شاکی را وارد ندانسته ام و دیوان عدالت رد شکایت نموده و ظرف 20 روز تجدیدنظر میتوانم انجام دهم
میشه منو راهنمایی کنین
من مرخصی شش ماهم تمام شده و این ابلاغیه اومده و الان باید چیکار کنم
سامانه غیر حضوری کجاست و باید چیکار کنم

پاسخ ها :

رضا علمداری

جناب آقای رضا علمداری:

سلام . به دفاتر خدمات قضایی مراجعه کنید یا کافی نت . دیوان جدیدا سامانه ای داره که از طریق آن میتوانید پیگیری کنید . سرچ نمایید سامانه خدمات اینترنتی دیوان عدالت اداری