مشاوره حقوقی رایگان - گرفتن مهریە

سلام خستە نباشید من زوجە هستم مهریە و جهیزیە و طلاجات و اجرت المثل اجرا گذاشتم الان زوج شکایت کرده واسه اعسار و قسطی با اینکه میتونه بده میگه ندارم حکم توقیف ماشینشو دارم واسه طلاجات هم گفته که دست خودشه؛ همه ی حساب بانکیاشو خالی کرده رهن خونه 20میلیون هم پیش صاحب خونه داره؛ سوالم اینه آیا با وجود اینکه میدونم توانایی دادنشو داره میتونه همشو قسطی کنه یا ماشین و طلاجات و جهیزیه رو بهم میدن بقیشو اقساطی میکنن؟ ممنون میشم جواب بدید.

پاسخ ها :

حسينعلي  احمدي كتايونچه

حسينعلي احمدي كتايونچه :

استان :

سلام ملائت زوج و یا معسر بودن ان بسته به وجود اموال و دارایی او ونهایتا تشخیص دادگاه داره در خصوص طلا ها اگر وافعا بابت مهریه بوده و زوج بتونه اثبات کنه بله میشه جایگزین مهریه اما اگر حقیقتا بابت مهریه نباشه و نتونه اثبات کنه مهریه کامل باید پرداخت بشه