مشاوره حقوقی رایگان - رابطه نامشروع با خانوم متاهل

سلام وقتتون بخیر. بنده حدود یک سال هست با خانوم متاهلی که قصد جدایی دارن در ارتباط هستم که خواهر دوستم هستش. که ما به صورت پیامک تماس و ملاقات با هم در ارتباط بودیم. چند شب پیش همسرشون در تعقیب این خانوم بودن که با بنده قرار ملاقات داشتن. و به هنگام برخورد من با این خانوم از پشت سرمون فیلم میگیرن و اینکه مدعی میشن که رابطه نامشروع داشتیم و درگیری ایجاد میکنن. در ضمن برادر این خانوم از این قرار خبر داشتن که بخاطر نوعی کمک برای ایشون بوده. حالا این اقا مدرک دیگه ای که مطمئنم نداره مگر اینکه شاهد دروغین بیاره که قبلا هم این کارو کرده و یه فیلم که هموم شب گرفتن همین. فیلم هم فقط راه رفتنمون در کنار هم هست در صورتی که من کیف شخصی‌ خانوم رو بدستم گرفتم و من و این خانوم خطی که با هم در ارتباط بودیم به نام خودمون ثبت نشده و مالکشون اشخاص دیگری هستن. لذا خواهشمندم توضیح بدید که آیا دردسری برای ایشون اتفاق میفته یا خیر؟ و من چطوری جلوی آبروریزی برای ایشون رو بگیرم؟ یعنی محکوم نشن. مثلا استفاده از حرف های برادرشون یا... چون من نیت اصلیم رهایی ایشون هست و صد البته که آبروشون هم نره. ممنون میشم پاسخ کاملی بدید

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
پاسخ به سوال شما نیازمند توضیحات بیشتری است و لازم است سوالاتی از شما پرسیده بشه .
به همین جهت جهت مشاوره تماس بگیرید