مشاوره حقوقی رایگان - چک مفقودی

با سلام
یک فقره چک نزد شخصی داشتم که طی تماس تلفنی اعلام کرد مفقود شده و بنده رفتم اعلام مفقودی کردم و حالا بعد از 4 ماه شخصی دیگر چکو برگشت زده بنده چکاری باید انجام بدم و لازم به ذکر است که شخصی که چک در وجهش بوده در دسترس نیست و ظاهرا پشت چک دو تا امضا زده.

پاسخ ها :

ام البنین تنکابنی رضایی

سرکار خانم ام البنین تنکابنی رضایی:

با سلام. شما در هر صورت باید وجه چک رو پرداخت کنید و شخصی که چک در وجهش صادر شده میبایست پیگیری کند. میتوانید شکایت سرقت چک را انجام دهید ولی با توجه به عدم دسترسی به دارنده چک بعید است به نتیجه خاصی برسید.

محمد اسماعیل پور

جناب آقای محمد اسماعیل پور :

اگر چک رو دادید تا پرداخت بشه دیگه دارایی نمیشه کرد ولی اگر چک برای امانت یا ضمانت بوده و سند ومدرکی در این خصوص دارید باید علیه اون شخص شکایت کیفری بکنید به شرطی که مرور زمان یکسال نگذشته باشه