مشاوره حقوقی رایگان - حقوقی

با عرض سلام و خسته نباشید بنده چند ماه پیش با همسرم به مشکل خوردیم و ایشان با ایجاد ضرب و جرح بنده و دو فرزندم را از منزل مسکونی بیرون کرده اند که هم اکنون در خانه پدری بسر میبریم (ضمنا مالک ملک بنده هستم) و ایشان در حال حاضر در همان منزل سکونت دارند و تمامی قفل ها را تعویض کرده اند برای عدم ورود بنده, الان برای ورود به منزل خودم چه اقدامات قانونی باید انجام دهم که نتوانند مانعی ایجاد کنند؟

پاسخ ها :

نسترن اسدی

سرکار خانم نسترن اسدی :

باسلام چنانچه سند ملک بنام شما هست نسبت به دعوای خلع ید اقدام کنید.

حبيب اله  منصوري

حبيب اله منصوري :

سلام
شما میتوانید علیه همسرتان طرح دعوی حقوقی رفع مزاحمت و رفع ممانعت از حق و رفع تصرف عدوانی در دادگاه حقوقی محل وقوع ملک مطرح کنید و متقابلا دعوی کیفری نیز میتوانید ب اتهام ایجاد مزاحمت و ممانعت از حق و تصرف عدوانی در دادسرای محل وقوع ملک علیه همسرتان مطرح کنید و اگر بخواهید ایشان سریع تخلیه کنند باید از دادگاه حقوقی دستور موقت بگیرید

ریحانه فرزام فخر

ریحانه فرزام فخر :

استان :

با سلام
شما هر دو دعوی حقوقی و کیفری را میتوانید مطرح نمایید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام
با صد و ده هماهنگ کنید تا گزارشی از تعویض قفلها تنظیم کنه و بعدش تحت عنوان ممانعت از حق می توانید علیهش شکایت کنید

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

ابتدا استشهادیه تنظیم کنید و سپس طرح دعوی کنید