مشاوره حقوقی رایگان - گواهی رشد

سلام من پسری 14 ساله هستم و گواهی رشد گرفتم.
من پدرم فوت شده و ارثی که بهم رسیده میگم فقط ملک سند دار باید بگیری میخواستم بدونم
با اینکه گواهی رشد گرفتم نمیتونم پول رو در اختیار بگیرم منظورم اینه فقط ملک سند دار نباشه میخوام باهاش مغازه بزنم یعنی مغازه اجاره کنم نه بخرم

پاسخ ها :

امين  امينی زارع

جناب آقای امين امينی زارع :

آقا پسر رشيد و عزيز
بهترين گزينه براي شما همان خريد ملك داراي سند ششدانگ و داراي سند جديد تكبرگ است
اجاره با عنايت به نرخ تورم و گراني روزافزون براي شما اصلا مناسب نيست