مشاوره حقوقی رایگان - گواهی رشد

سلام باید چند ساله بود تا گواهی رشد گرفت؟
و با گواهی رشد میتوان ملکی را بخرم به نام خودم ؟

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بعد از 18 سالگی اصل بر این است که فرد رشید شده مگر خلاف ان ثابت شود و پسران بالای 15 و دختران بالای 9 سال تا 18 سالگی باید رشد را در دادگاه ثابت کنن و حکم رشد بگیرند تا بتوانندر امور مالی خود دخالت کنن

فرشته اسکندری

سرکار خانم فرشته اسکندری:

سلام در قانون ما سن رشد معیار دقیقی ندارد و غالبا 18 سال لحاظ میشود اما گاهی با درخواست صدور حکم رشد از دادگاه ممکن است برای فردی 15 ساله هم حکم رشد صادر شود.
2_بله با گواهی رشد میتوانید ملک بخرید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام افراد بالغ زیر 18 سال ( دختر بالاتر از 9 سال و پسر بالاتر از 15 سال و کمتر از 18 سال ) میتوانند درخواست گواهی رشد را مطرح نمایند و در صورت صدور حکم رشد ، می توانند شخصا در امور مالی خود مداخله نمایند

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

درود پسران بالای 15 و دختران بالای 9 سال تا 18 سالگی باید رشد را در دادگاه ثابت کنن و حکم رشد بگیرند تا بتوانندر امور مالی خود دخالت کنن

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

باسلام ،پسران ،بالای 15ودختران بالای 9سال،تاسن 18سالگی می توانند در دادگاه طرح دعوانموده وحکم رشدبگیرند،درصورت صدورحکم رشد میتوانید درامورمالی خودمداخله نمایید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
18سال سن رشد محسوب می گردد زیر18 سال و بعد از 15 سال پسر می تواند نسبت به اخذ حکم رشد اقدام نماید در صورت احراز رشد می توانند نسبت به امور مالی خود مداخله داشته باشند

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
حدودا بعد از 15 سالگی می توانید با اخذ حکم رشد از دادگاه معامله انجام دهید