مشاوره حقوقی رایگان - ترک منزل همسر بدون اجازه و دخالت خانواده ی همسر

با سلام :
بنده 7 سال پیش با یک دختر خانوم آشنا شدم و تو این هفت سال هم من هیچ چیزه پنهانی از این خانوم نداشتم ، یعنی این خانوم سیر تا پیازه اخلاقه منو میدونست ، با هم رابطه هم داشتیم ولی من به این خانوم نامردی نکردم که ولش کنم برم ، الان مدت 4 ماه است که با هم عقد کردیم ، حتی من به قدری عاشق این خانوم بودم که هیچ جهیزیه ای از ایشون نخواستم حتی یه لیوان ، چون خودم یه خونه اجاره کردم و تمام وسایل منزل هم دارم ، این خانوم از وقتی که عقد کردیم انقدر تحت امر خانواده ش هست که تا حالا 2 بار بدون اجازه ی من خونه رو ترک کرده به اصرار خانواده ش ، دفعه اول با صحبت کردن برگشت به خونه ولی الان نزدیکه یک ماهه که در نبوده من پدره این خانوم اومدن خونه ی من و یه ساک لباس همسره منو جمع کردن و رفتن ، الانم همسره بنده بخاطره ترس از خانواده ش نه برمیگرده نه تماسهای من و اطرافیانمو جواب میده ، واقعا نمیدونم چیکار کنم اگه ممکنه منو راهنمایی کنین .

پاسخ ها :

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
دادخواست الزام به تمکین را مطرح نمایید
در صورت تمایل به مشاوره تماس بگیرید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام
اول با اظهارنامه رسمی دعوتش کنید که به خانه برگرده و اگه توجه نکرد دادخواست الزام به تمکین علیهش بدید