مشاوره حقوقی رایگان - وکالت تام الاختیار به فرزندمم

باسلام خدمت وکلای عزیز من مدتی است که مریض شده ام و دلم میخواد یک وکالت تامه یا یک وصیت نامه انجام بدهم که در آن کلیه اموال مثل خانه مغازه ماشین بعد از مرگم به پسرم برسد و کسی دیگری دخیل نشود میشود راهنمایی کنید که بنده چه کنم. قبل از پاسخ شما آیا من میتوانم در حضور 6 مرد بالغ و با دین این وصیت یا وکالت را بنویسم و بدهنم شاهدان و خودم و هیئت امنای مسجد هم تاییدش کند آیا اینچنین هم اعتبار دارد باتشکر از راهنمایی شما استاد عزیز

پاسخ ها :

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
خیر وکالت بعد از فوت باطل می شود وصیت هم تا 1/3 نسبت به اموال نافذ می باشد
در صوزت تمایل به مشاوره تماس بگیرید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
اولا تنظیم وصیت نامه مجاز است ولی تا ثلث اموالتون میتوانید به پسرتون علاوه بر سهمی که ارث میبرد منتقل ووصیت کنید ومازاد بران نافذ نیست مگر وراث تنفیذ کنند
وکالتنامه فاقد ارزش می باشد چرا که با فوت زائل واثر حقوقی ندارد
بهترین پیشنها تنظیم سند صلح عمری می باشد یعنی انوالتون به پسرتون صلح کنید ولی شرط شود تا زمان حیات شما در ان زندگی کنید وحق فروش ونقل وانتقال نداشته باشند