مشاوره حقوقی رایگان - مهریه نفقه اجرت المثل نفقه بچه

5 ساله ازدواج کردم یه پسره 2 ساله دارم. همسرم اعتیاد به شیشه و هرویین داره و کار نمیکنه و کلی از جهیزیه منو فروخته. پدرش یکی از خونه هاشو داده ما توش زندگی میکنیم. چند بار پدر شوهرم شوهرمو کمپ اجباری داده بلکه ترک کنه هر بار با اومدنش بدتر شد اعتیادش بیشتر شده. الانم دوباره انداختش کمپ که 6 ماه بمونه. من چطوری باید اقدام کنم واسه حق و حقوقم پدرش وضعیت داراییش خیلی خوبه معاون شهردارم هست. اما پسرش هیچی نداره معتاد و دزدی میکنه. پدر شوهرم میتونه منو پسرمو از خونه ای که داده بیرون کنه و هیچی بهمون نده؟

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

می توانید د ادخواست مطالبه نفقه و مهریه بدهید.
پدر شوهر وظیفه تامین مسکن را ندارد و می تواند عذر شما را خواسته و درخواست تخلیه کند