مشاوره حقوقی رایگان - مدت زمان پرداخت دیه توسط صندوق تامین

سلام و خسته نباشید ساتید محترم، یک ماه پیش رای دادگاه برای بنده صادره شده وحدود ده روز پیش از صندوق تماس گرفتندکه شماره حساب بانک ملی بده جهت واریز دیه که بنده شماره حسابم رو تحویل صندوق دادم و مسئول پرونده گفت تا هفته آینده واریز میکنند ضمنا پای فیش بانکی از بنده امضا و اثر انگشت گرفتند ولی هنوز پولی واریز نکردند؟؟؟ با این تفاسیر 1. طی چه مدتی معمولا صندوق دیه رو پرداخت میکنه؟ 2. از امضا و اثر انگشت پای فیش بانکی شماره حسابم صندوق میتونه سو استفاده کنه و اون رو بعنوان رضایت بنده تلقی کنه بدون پرداخت دیه؟؟؟ ممنون میشم راهنماییم کنید و پاسخ بدید. متشکرم

پاسخ ها :

عباس  اكبري

عباس اكبري :

استان :

باسلام
معمولا صندوق پول رو بحساب اجرا احکام دادگستری واریز میکنه.این مدلی که شما میگم من تا بحال نشنیدم
09123735332تماس بگیر