مشاوره حقوقی رایگان - پارگی دیسک و تنگی کانال نخاع در حین خدمت سربازی

باسلام، بنده با جسمی سالم به خدمت سربازی اعزام شدم و در اموزشی زانوهایم اسیب دید و بعد که به یگان رفتم بخاطر بیگاری هایی که ازمون کشیدن مهره های کمرم اسیب دید و منجر به بیرون زدگی و در نهایت دیسک کمرم پاره شد و تنگی کانال نخاع گرفتم و در اخر مورد جراحی قرار گرفت و کمیسیون برایم گرفتن و معاف پزشکی شدم و برایم فرم گزارش حادثه پر نکردن و از لحاظ روحی و روانی خیلی اسیب دیده ام و الان هیچ کاری نمیتوانم بکنم، ایا میتوان از یگان خدمتی ام شکایت کنم و بهم جانبازی و غرامت میدهند؟

پاسخ ها :

ليلا  همتي

سرکار خانم ليلا همتي :

سلام
خیر جانبازی به شما تعلق نمیگیره

محمدابراهیم داودآبادی فراهانی

جناب آقای محمدابراهیم داودآبادی فراهانی :

سلام شما به تحقیق وبازرسی نیروی خدمتی خود البته در بالاترین رده (در تهران)مراجعه کنید و کلیه مدارک همراه با نامه توضیحات ارائه دهید و د رخواست خود را بنویسید