مشاوره حقوقی رایگان - آسیب دیدگی حین آموزش

با سلام.
بنده سرباز نیروی انتظامی هستم دو هفته از آموزشی گذشت که زانوی چپم صدا داد قفل شد بهداری مراجعه کردم 3 روز استراحت دادن و دوباره مجبور به ادامه آموزش شدم که اواخر آموزش دوباره پام پیچ خورد به حدی که فقط با عصا امکان راه رفتن داشتم صورت صانحه برام پر کردن و مراجعه کردم تهران گفتن که رباط صلیبی و منیسکم پاره شده به حدی که زانوم 90 درجه شده بود و صاف نمیشد گفتن باید فورا عمل بشه و عمل کردم الان بعد از 3 ماه هیچ اختیاری رو پام ندارم و فقط میتونم روش واستم کامل خم نمیشه و بشدت دردو ورم داره
میخاستم بدونم چیکار باید بکنم از بیمه میتوتم استفاده کنم؟
بدون شک سطح سلامتی پام 50 درصدم نیست آیا میتونم غرامت بگیرم؟

پاسخ ها :

یک وکیل :

استان :

سلام علیکم
بله باید به کمیسیون بروید و درصد آسیب مشخص شود و سپس از بیمه خسارت بگیرید البته اداره مربوطه نیز باید درصد از کار افتادگی را مشخص و پرداخت کند اگر نداد به دادگاه مراجعه کنید و از اداره مربوطه شکایت کنید

یک وکیل :

استان :

پاسخ داده شد

یک وکیل :

استان :

سلام علیکم بله باید به کمیسیون بروید و درصد آسیب مشخص شود و سپس از بیمه خسارت بگیرید البته اداره مربوطه نیز باید درصد از کار افتادگی را مشخص و پرداخت کند اگر نداد به دادگاه مراجعه کنید و از اداره مربوطه شکایت کنید

یک وکیل :

استان :

سلام علیکم با آرزوی بهبودی برای شما بله مبتوانید غرامت بگیرید فورا با مدارک پزشکی به اداره بهداری مراجعه کنید