مشاوره حقوقی رایگان - مالکیت حیوان خانگی

سلام
میخواستم بدونم در ایران امکان شکایت در برای حقوق صاحبین وجود دارد؟
من و یک فرد دیگر چند سال پیش مسئولیت یک سگ را به عهده گرفتیم
و اسم ایشان به عنوان صاحب اول و اسم بنده به عنوان صاحب دوم در شناسنامه سگ وارد شد
نگهداری از آن به عهده بنده بود تا چندی پیش ایشان به بهانه مسایل پزشکی سگ را از من گرفته و اجازه هیچگونه ارتباط با آنرا به من نمیدهد.
خودش نیز دیگر پاسخگوی هیچ سوالی نیست و قصد سلب آرامش من و خانواده ام را از این طریق دارد
راه قانونی برای پیگیری این مسئله وجود دارد؟

پاسخ ها :

سیدپیمان شمس

جناب آقای سیدپیمان شمس :

سلام ، اگر شناسنامه حیوان در اختیار شما می‌باشد و شاهد نیز وجود دارد ، اقدام به طرح دعوا کنید