مشاوره حقوقی رایگان - توقیف حکم اجرایی و رفع توقیف حساب

باسلام
ما علیه سازمان قطار شهری جهت برچیدن دکل فشار قوی از جنب ملک مسکونی شکایت کردیم که حکم اجرایی برچیدن دکل صادر شد و مبلغ جابجایی توسط کارشناس دادگستری به مبلغ 17000000000 ریال تعیین شد و قاضی شعبه اول حقوقی اجرای احکام توقیف حساب را صادر نمود . بعد از یکماه سازمان قطار شهری با قاضی دیگری در شعبه 3 هماهنگی لازم را کردند و حکم اجرایی را به مدت 6 ماه توقیف کرد و حسابهای بانکی سازمان را باز کرد . و رای را قطعی اعلام و به ما ابلاغ کردند. چطور و چگونه میتوان نسبت به این مورد اعتراض و علیه قاضی شکایت کرد در صورتی که حتی دیوان عالی اعتراض سازمان را قبلا رد کرده بود. و با قاضی شعبه اول که صحبت کردیم گفت که قاضی شعبه 3 از من درجه بالاتری دارد و من نمیتوانم مخالفت کنم و ما دچار هزینه های سنگینی شدیم تا بتوانیم به این مرحله برسیم و متاسفانه امروز با چنین مشکلی مواجه شدیم. لطفا راهنمایی بفرمایید.

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر قاضی تخلفی انجام داده باشد در دادسرای انتظامی قضات می توانید شکایت کنید