مشاوره حقوقی رایگان - گرفتن حق طلاق در شکایت کیفری نفقه

سلام خسته نباشین
من از همسرم شکایت حقوقی نفقه کردم و رای قطعی صادر شده و الان در مرحله اجراییه است اما هنوز نفقه من را پرداخت نکرده و من هنوز حکم جلبش را نگرفتم و در طول مدت رسیدگی به این پرونده تا الان 6 ماه نفقه معوقه و 7 ماه نفقه جاری دارم که باید بپردازد
سوال
میخواهم شکایت کیفری ترک انفاق 6 ماهه را برای گرفتن حق طلاق انجام بدم:
1.آیا حق طلاق را به راحتی به من میدهند؟ یا نکات و شرایط دیگری هم دارد؟!
2.اگر بعد از این شکایت چیزی پرداخت کند حق طلاق رد میشود؟!
3.شکایت کیفری ترک نفقه 6 ماهه ربطی به الزام تمکین دارد؟من عقد کرده م و از حق حبس در شکایت حقوقی نفقه استفاده کردم..
4.در شکایت کیفری در چه صورتی زوج به زندان میرود؟
آیا در صورت پذیرفته شدن عدم توانایی مالی زوج و نپرداختن،محکوم به حبس میشود یا در صورت توانایی مالی و نپرداختن؟
5.اگر محکوم به حبس شود و مبلغ ناچیزی بپردازد شکایت رد و حبس زوج برداشته میشود؟
ممنون میشم راهنمایی بفرمایین.

پاسخ ها :

جواد  اسمعيلي

جناب آقای جواد اسمعيلي :

با سلام .چون شما باکره هستید و حق حبس دارید دعوی تمکین اگر طر کنند رد میشود و در خصوص پرداخت نفقه بعد از شکایت تاثیری در شکایت ندارد .ولی توانایی یا عدم توانایی در محکومیت شرط است و اگر به اتهام ترک انفاق محکوم شود شما میتوانید طبق شرایط ضمن عقد سند نکاحیه تقاضای طلاق کنید