مشاوره حقوقی رایگان - هتک حیثیت

سلام، وقت بخیر. یک خانومی که ساکن شهری دیگری هست به عنوان مشاوره قبولش کردم و او را به عنوان خواهرم میدونستم و او را خواهر صدا میزدم و بعد از مدتی گفته بود شماره من رو در اینستاگرام منتشر کردند و شروع کرد به فحش ناموس دادن و من هم فحش دادم. الان ابلاغیه برای من آمده انتشار شماره در اینستاگرام و هتک حیثیت. لطفا به من راه کار میدهید. چی کار کنم؟

پاسخ ها :

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

شما نیز متقابلا از طریق دفاتر خدمات قضایی شکایت نمایید. می بایست با ارایه مدارک از خود دفاع نموده و یا با وجود شرایطی درخواست تخفیف و تعلیق مجازات نمایید.