مشاوره حقوقی رایگان - شکواییه بر تهدید و هتک شرف

سلام، خسته نباشید. همسر سابق بردارم من از او شکایت کرد بر تهدید، هتک شرف و حیثیت و اسرار شخصی میخواستم بدونم اول میرود پیش حل اختلاف یا پیش قاضی بعد چطوری باید از خودمون دفاع کنیم؟

پاسخ ها :

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام اول حل اختلاف میرود
تا اصل موضوع را ندانیم که نمیتوانیم بدون اطلاعات حدس و گمان نتیجه را پیش بینی کنیم

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام احتمالاً اول به شورای حل اختلاف ارجاع می شود

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

کاربر محترم بتدا برای صلح به شورای حل اختلاف می‌رود

الهام منتظری

سرکار خانم الهام منتظری :

سلام برای دفاع باید عنوان دقبق شکایت و ادله آنها بررسی شود

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و وقت بخیر خدمت شما کاربر محترم سایت دادره ابتدا شکایت کیفری انجام میشود و پرونده ارسال میشه به دادسرا تشخیص با دادسرا است که رسیدگی را ابتدا انجام دهد یا پرونده را ارسال کند به شورای حل اختلاف برای صلح و سازش

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

معمولاً ممکن است به شعبه سازشی شورای حل اختلاف ابتدا ارجاع شود اگر به نتیجه نرسید به دادسرا می‌آید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

برای سازش به شورا، در صورت عدم سازش به دادسرا البته در صورتیکه دلایل کیفری محرز باشد بروقوع جرم، والا قرار منع تعقیب صادر میشود

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
با قطعیت نمی توان پاسخ داد.
ممکن است ابتدا برای انجام صلح و سازش به شورای حل اختلاف ارجاع شود.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

معمولا اول به شورای حل اختلاف ارجاع می شود

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
ابتدا برای حل اختلاف و ایجاد صلح و سازش، پرونده به شورای حل اختلاف ارجاع داده می‌شود.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
موضوع در صلاحیت دادسرا و دادگاه کیفری است
ولی اصولا ابتدا برای صلح و سازش به شورا ارسال میشود