مشاوره حقوقی رایگان - سرقت گوشی توسط همسر

با سلام. همسر بنده به خانه پدری من آمدند و با بنده که دعوا داشتند جهت آشتی آمدند. یک دفعه خانواده ایشون وارد شدند و بنده رو کتک زدند و جهیزیه من رو تخریب کردند و همسرم گوشی بنده رو سرقت نمودند. من به دوستم پیام دادم که اینستاگرام خواهر همسرم رو هک کردم و به پسری هم در حد چت الکی درد و دل کردم و گله از شوهرم کردم. ایشون میخواهد متن پیام ها رو به قاضی نشون بدهد. من چگونه از حقم دفاع کنم؟
واقعا بین ما چیزی نبوده و فقط در حد درد و دل بوده که از دست او عصبانی بودم. میتونم بگم اصلا کار من نبوده چون گوشی من دست خودش هست و واقعا نمیدونم داخل گوشی من الان چه خبر هست ایشون رفته پرینت از گوشی من درآورده است. واقعا چرا باید برود و حریم شخصی من رو بخوند و همه جا آبروی بنده رو ببرد. آیا این ها مجازات دارند؟ آیا من هم هم مرتکب جرم شده ام؟ ایشون میتونند اثبات کنند با پیام واتساپ یا خیر با این که متن پیامک ها موجود هست. آیا میتونم بابت حریم خصوصی شکایت کنم؟

پاسخ ها :

مهدی شیروانی

جناب آقای مهدی شیروانی :

اگر مدارک مالکیت کوشی را دارید تحت عنوان سرقت میتوانید شکایت کنید و در خصوص پیامهای ارسالی اگر بعد از تاریخ سرقت باشد منکر شوید و اگر قبل باشد فعلا سکوت

معصومه صبری

سرکار خانم معصومه صبری :

سلام
پیامک ها صرفا کمک کننده در علم قاضی است نه مستند حکم دادگاه