مشاوره حقوقی رایگان - شوهرم در محل دادگاه خانواده جلوی مردم گوشیمو ازم دزدید

شوهرم در محل دادگاه خانواده جلوی مردم گوشیمو ازم دزدید من ازش شکایت کردم و درخواست بازبینی دوربین های دادگاه رو دادم اما به من گفتند که چیزی در دوربین ها مشاهده نشده!!
من چطوری این موضوع رو پیگیری کنم؟ میخوام مدرکی داشته باشم واسه عدم صلاحیت شوهرم برای نگهداری بچه م!!
خواهش میکنم کمکم کنید

پاسخ ها :

حبيب  آلبوغبيش

جناب آقای حبيب آلبوغبيش :

با سلام
اگر از بین مردم کسی حاضر به ادای شهادت برای شماست میتونید با شهادت ایشون موضوع شکایت خودتون رو ثابت کنید