مشاوره حقوقی رایگان - تصادف رانندگی

با سلام. در عابر پیاده خودرویی بنده را زد و نمیدانم متواری یا هر چیزی شد و ماشین دیگری از جهت خلاف جاده میخواست من را به بیمارستان ببرند و بنده خواستم قبل از سوار شدن با خانواده تماس بگیریم و به آن ها اطلاع بدهم اما اون ها ماشین غریبه موافق نبودند. حالا به دلایل گرم بودن بدن و دلایل های دیگر سوار آن ماشین نشدم و بعد به خانه رفتم. صحنه تصادف با منزل ما فاصله بسیاری زیادی نداشت و بعد به بیمارستان رفتم. الان بنده کار اشتباهاتی کردم که سوار آن ماشین نشدم؟

پاسخ ها :

معصومه شاهی ناراب

معصومه شاهی ناراب :

باسلام
خیر شما بایستی در صورت امکان با پلیس راهنمایی و رانندگی تماس می‌گرفتند تا موضوع صورتجلسه شود
اگر پلاک خودرو را در خاطر دارید شکایت را مطرح کنید و یا اگر آن مکان مجهز به دوربین مداربسته بوده