مشاوره حقوقی رایگان - پیمانکار تک نفره

با سلام و احترام. بنده فرزند جانباز با یکی از سازمانهای دولتی قرارداد (پیمانکاری تک نفره) دارم. طبق قرارداد فی مابین ، بیمه را خودم باید پرداخت کنم. ولی در اینترنت دیدم دیوان عدالت رای دادند که قراردادهای پیمانکاری تک نفره، معاف از بیمه است. (تاریخ: 06 بھمن 1393 )

سوال: با توجه به اینکه بنده شرکتی نیستم و بیمه را هم اداره واریز نمی کند. و من قرارداد پیمانکاری یک نفره دارم (که خود شخص حقیقی به تنهایی قرارداد را انجام می دهد و خودش پیمانکار است و اداره کارفرما و شخص ، زیر مجموعه پیمانکار و شرکت دیگری نیست ) آیا تبدیل وضعیت ایثارگران شامل من میشه؟ لطفا راهنمایی کنید.. ممنونم