مشاوره حقوقی رایگان - تعویض وثیقه / کاهش مبلغ وثیقه/تبدیل حکم شش ماه حبس به جریمه نقدی

سلام
برادرم بدون سابقه هست و بعلت حمل مشروبات الکلی به شش ماه حبس تعزیری 10 ضربه شلاق و مبلغی نزدیک 37 میلیون جریمه نقدی محکوم شده چندتا سوال داشتم
1. با توجه به پرداخت مبلغ جریمه نقدی امکان تقاضا برای کاهش و یا تبدیل حکم به جریمه نقدی هست؟
2. ایا امکان دارد سند وثیقه 100 میلیونی را با 100 میلیون وجه تغییر داد و جایگزین کرد ؟ اگر بله تا چه زمانی امکان تعویض وجود دارد؟
3.با توجه به اینکه جریمه نقدی پرداخت شده امکان کاهش مبلغ وثیقه هست؟
4. با توجه به شرایط کرونا امکان درخواست استفاده از پابند الکترونیکی هست؟
5.با توجه به اینکه ایشون آسم دارن چکاری برای عدم ارسال ایشون به زندان میشه انجام داد؟
6.برای کاهش و یا تعلیق و یا تعویض حکم چه پیشنهادی دارید ممنون میشم راهنمایی کنید.
7.درصورت صدور حکم جلب با توجه به نبود شاکی خصوصی ایا حکم جلب تمدید میشه
8. ایا قبل از اجرای وثیقه به وثیقه گذار فرصت برای پرداخت وجه معادل وثیقه داده میشه یا اصلا اعلام میشه که اگر تونست وجه رو پرداخت کنه؟؟

پاسخ ها :

مهدی شیروانی

جناب آقای مهدی شیروانی :

با توجه به قطعی بودن حکم کیتوان به تخفیفات بعد و‌اجرای حکم دلخوش بود من جمله گذراندن یک ششم محکومیت و تقاضای مرخصی و گذراندن یک سوم حکم و ازادی مشروط.تقاضای تبدیل وثیقه به قاضی ناظر بر اجرای حکم تحویل شود