مشاوره حقوقی رایگان - جایگزینی پول به جای سند وثیقه

با عرض سلام خسته نباشی من چند سال پیش یه خونه خریدم در وثیقه برای زندانی بود الان من میخوام پول بریزم سند رو از رهن دولت در بیاورم حق وکالت از صاحب اول خونه دارم خودم میتونم کاراشو انجام بدم یا صاحب اولش باید باشه ؟ پول بریزم از رهن دولت بیرون میشه یانه

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
کسی که وثیقه گذاشته می تواند از طریق شعبه موضوع را پیگیری کند.
یا اینکه وکیل بگیرد.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

باید با قاضی در این خصوص مذاکره نمایید

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سللم با وکالت مدنی که دارید میبایست وکیل دادگستری اختیار نموده پ کار را انجام دهید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید به مرجع قضایی درخواست تبدیل وثیقه غیرمنقول با وجه نقد را نمایید و باید مبلغ قرار را به حساب صندوق دادگستری واریز نمایید و
و اگر در وکالتنامه اختیار داشته باشید خود شما میتوانید درخواست بدهید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

کارهای قضایی را باید وکیل دادگستری انجام دهد

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

از طریق شعبه با قاضی پرونده صحبت کنید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

برو از مرجعی که وثیقه گرفته سوال کن،به نظر من نیاز نیست فروشنده باشد.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
با پرداخت حق مرتهن امکان پذیر است
البته اسناد و مدارک مربوطه باید به نظر برسد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
در سوال مطروحه به حق وکالت اشاره شده است. بنابراین شما طبق قانون قادر خواهید بود که اقدامات لازمه را نیابتا به انجام برسانید و هیچ منع قانونی وجود ندارد و خالی از اشکال است ‌.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در صورتی که وکالت دارید و در حدود اختیارات به آن اشاره شده است مانعی ندارد

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

اگر‌در‌حدود اختیارات وکالت قید شده باشد میتوانید

سید علیرضا سیدی

جناب آقای سید علیرضا سیدی :

اگر وکالت در این امر داشته باشید و وکالت باطل یا منقضی نشده باشه میتونید این کار رو انجام بدید و پس از پرداخت مبلغ رهن از رهن خارج میشه

محسن نریمانی ده نوی

جناب آقای محسن نریمانی ده نوی :

بایدپرونده دقیق مطالعه شود ...

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام منظور خود را شفاف اعلام نکردید

محمود رجبی پور

جناب آقای محمود رجبی پور:

سلام.اگر وکالت دارید برای فک سند می توانید اقدام کنید

ام سلمه شمس ناطری

سرکار خانم ام سلمه شمس ناطری :

با سلام و احترام به شعبه مراجعه نمایید

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

شما می توانید با واریز مبلغ مورد وثیقه در قرار تقاضای تبدیل وثیقه نمایید و بستگی به نظر بازپرس یا صادر کننده قرار دارد

حسن فضایلی راد

جناب آقای حسن فضایلی راد :

با داشتن وکالت از صاحب منزل میتوانید این کار را انجام دهید

عبدالرضا سلیمانیان

جناب آقای عبدالرضا سلیمانیان :

سند کارشناسی میشود و معادل آن باید پول واریز نمایید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
بله با وکالت نامه می توانید کارهای اداری رفع بازداشت را انجام دهید

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

نيازمند بررسي ومشاوره مي باشد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

با سلام
می توانید از طریق شعبه مربوطه درخواست نمایید لیکن با استفاده از وکالت مدنی نمیتوانید شخصا اقدام کنید و باید وکیل دادگستری اختیار کنید تا وکیل این اقدامات را انجام دهد