مشاوره حقوقی رایگان - رانندگی بدون گواهینامه

باعرض سلام بنده فاقد گواهینامه رانندگی هستم در حال رانندگی درمسیر مجاز خودم بودم که از پشت به من زدن که ماشینم و هم چنین سرنشینان ماشینم دچار آسیب شدند.
کارشناس راهنمایی و رانندگی منو بخاطر نداشتن گواهی نامه صددرصد مقصر حادثه اعلام کردن.
آیا فاقد گواهینامه بودن= مساوی است با صددرصد مقصر بودن ؟؟
لطفا راهنمایی نمائید.

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

خیر. صرفا عدم گواهینامه مساوی با صد درصد مقصری نیست. هر چند جرم بوده و مجازات خود را دارد. اما در این خصوص می توانید به نظر کارشناس راهنمایی اعتراض کنید. تا کارشناس 3 نفره تشخیص بدهند چه کسی و چند درصد مقصر بوده