مشاوره حقوقی رایگان - گواهينامه

منو بدون گواهينامه گرفتن ماشینو خابوندن الان میگن یا 5میلیون ضمانت بذار اینجایابرو گواهينامه ثبت نام کن بیا ماشینو دربیارم.. میخاسم ببینم چیکار کنم

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
بروید ثبت نام کنید....

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

بنا به شرایطتان باید انتخاب کنید و تصمیم بگیرید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اگر مالک ماشین کسی دیگر است او میتواند پس بگیرد اگر نه این کار رابکن

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
رانندگی بدون گواهینامه جزای نقدی تعیین می شود

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

خودرو بنام هرکس است میتواند اقدام کند

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

رانندگی بدون گواهینامه جزای نقدی تعیین می شود

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
عنوان نکرده‌اید که به چه منظوری باید 5 میلیون تومان بابت ضمانت است؟! در هر حال توقیف ماشین به علل مختلفی می‌باشد که بستگی به شرایط و اوضاع احوالی دارد که شما را متوقف کرده‌اند.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

مالک می تواند خودرو را آزاد کند
اصولا باید جزای نقدی پرداخت کنید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

رانندگی بدون گواهینامه جریمه نقدی و توقیف موقت دارد.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

چه ارگانی ماشین را خوابانده ؟ اگر پلیس بوده چنین جریمه ای معقول نیست !!! حتما پیگیری کنید رانندگی بدون گواهینامه جریمه دارد اما توسط مقام قضایی تعیین میگردد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام مالک اگر گواهینامه دارد می تواند اقدام کند

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام . رانندگی بدون گواهینامه جرم است . اگر اتومبیل برای غیر ازشما است می تواند با ارائه مدارک مالکیت آن را تحویل بگیرد .

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
اگر خودرو به نام خودتان است که باید همین کار را انجام دهید در غیر اینصورت مالک می توان از خودرو رفع توقیف کند

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

بدون گواهینامه ماشین رانی کردن غیرقانونی است. بهتر است گواهینامه خود را دریافت کنید و سپس ماشین خود را دربیاورید.

علی تیرالوند یوسفی

جناب آقای علی تیرالوند یوسفی :

با سلام لطفا جهت بررسی بیشتر موضوع و دریافت پاسخی تخصصی ، فنی و بهتر تماس تلفنی برقرار فرمایید .

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

مالک خودرو نیز می‌تواند خودرو را از پارکینگ دربیاورد

ام سلمه شمس ناطری

سرکار خانم ام سلمه شمس ناطری :

با سلام
اقدام به انجام دستورات نمایید