مشاوره حقوقی رایگان - کمیسیون پزشکی راهنمایی و رانندگی

سلام وقتتون بخیر
من سه سال پیش برای یه زخم روی دستم ارجاع دادن به کمیسیون من نرفتم
الان بعد س سال رفتم معاینه گفت قبلاً ارجاع داده شدی به کمیسیون
جای زخم من خیلی کمرنگ شده بزور دیده میشه
خواستم بدونم آیا تو سیستم محل زخم رو تایپ کردن س سال پیش یا نه فقط گزینه خودزنی رو زدن؟

پاسخ ها :

کمیسیون پزشکی راهنمایی و رانندگی گواهینامه در صورت جای زخم روی دست گواهینامه رانندگی گواهینامه