مشاوره حقوقی رایگان - کمیسیون پزشکی داخلی راهور

سلام و خسته نباشید ! من به خاطر اضافه وزن کمیسیون پزشکی فرستادن !با اینکه خود دکتر در مرحله اول از من تست گرفت که نشستن و بلند شدن و پرش و باز و بستن دست‌ها !!الان کمیسیون من پزشک داخلی فرستاده ؟در اونجا چه سوالات و تست های گرفته می‌شود ؟؟

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

سوالات مشخص شده ای نیست بستگی به نظر پزشک و مشکل شما دارد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
آزمایشات پزشکی اخذ می‌شود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام در کمیسیون پزشکی نوع بیماری شما بررسی خواهد شد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
این سوال تکراری است و قبلا به این سوال پاسخ داده شده است و عنوان شد که این سوال در زمره سوالات حقوقی نیست و یک سوال غیر حقوقی می باشد .

بهجت  اسماعيلي

سرکار خانم بهجت اسماعيلي :

تمام پزشکان کمیسیون باید نظر دهند .مدارک پزشکی شما را می بینند و اگر لازم باشد معاینه می کنند ونظرشون را اعلام می کنند.

ام سلمه شمس ناطری

سرکار خانم ام سلمه شمس ناطری :

با سلام
سوال شما حقوقی نمی باشد.

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

قابل تعیین نیست چون موضوع تخصصی پزشکی است ولی تست ورزش هم گرفته میشود

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

از همان اداره پیگیری ک رویه ها متفاوت است یک رویه اداری است تا قضایی