مشاوره حقوقی رایگان - عدم پرداخت اقساط مهریه

با سلام
بنده پس از قسط بندی مهریه زن قبلی ام تعداد پنج سکه بدهکارم و فقط یک سکه تا کنون پرداخت کرده ام.
اکنون حکم جلب من را گرفته است.
ممکن است اقساط مهریه تبدیل به حال شده باشد؟
سوال دیگر اینکه تقاضای تعدیل مهریه چند مرحله دارد و آیا به همسرم اعلام می شود؟ و به هنگام حضور من در دادگاه ایشان می تواند با حکم جلب مرا بازداشت کند؟
و اینکه اگر تعدیل پذیرفته شد این بدهی قبلی به قوت خود باقی می ماند؟

پاسخ ها :

بهاره   رستم زاده

سرکار خانم بهاره رستم زاده:

با سلام تقاضای تعدیل مهریه از زمانی که دادخواست تعدیل را به دفاتر خدمات قضایی دادید بررسی می‌شود و نسبت به گذشته اثری ندارد. بله اگر تعدیل پذیرفته شود بدهی قبلی به قوت خود باقی است