مشاوره حقوقی رایگان - مهریه

سلام خسته نباشین. من 2 ماه از ثبت طلاقم میگذره و توافقمان این بوده که 10 سکه وهر 5 ماه یک سکه ولی هنوز 5 ماه نشده که من یه سکه رو کامل بگیرم سوالم اینه که همسر سابقم هر ما یه مبلغی کمی هروقت خودش دوست داشت برام میریزه میخواستم بدونم 5 ماه که اولین سکه رو باید بدن این مبلغی که در طول چند ماه اخیر واسه خودشون هر موقع که دوست داشتن واسم میریختن حساب میشه یا نه باید سکه ی کامل بدن

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
اگر اثبات کند بابت سکه بوده محاسبه خواهد شد
وگرنه در اصل باید سکه وفق دادنامه تحویل دهد

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

هر چیزی که توافق بر آن شده باید اجرا شود

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

باید سکه کامل بدهند پول قبول نیست اما تهاتر می شود قبول نکن پول بریزه

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

باید سکه پرداخت نماید مگر در این خصوص توافق لاحقی داشته باشید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
مهریه سکه است و وجه ریالی در این باره موضوعیت ندارید مگر اینکه بین شما توافق حاصل شود.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خیر می‌بایست مطابق توافق هر 5 ماه یک سکه پرداخت شود شما نیز می‌بایست در خصوص مبالغی که دریافت می‌کنید اطلاع رسانی نمایید

مریم یزدان بین

سرکار خانم مریم یزدان بین :

باید سکه بدن اگر ادعایی خلاف دارن باید ثابت بشه.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر بابت مهریه بوده است بله از آن کسر می‌شود اما اگر بابت بدهی و یا نفقه بوده است خیر

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

توافق فی مابین و حکم طلاق طلافقی ملاک عمل است، لیکن اگر اثبات نماید مبالغ پرداختی برای سکه بوده و سقف قیمت سکه در 5 ماه کامل شود ،به نظر قابل قبول است .

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

اگر در حکم قید شده سکه باید همان را پرداخت نمایند

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

هر چیزی که توافق بر آن شده باید اجرا شود