مشاوره حقوقی رایگان - اعسار از پرداخت بدهی

با سلام. من یک سال و نیم پیش از شخصی 200 میلیون تومان وجه به صورت قرض الحسنه دریافت کردم و به جای آن دویست میلیون سفته دادم. کار راه انداختم ولی کار من نگرفت و جمع کردیم و ضرر کردم پول هایی که آمده در دستگاه من بابت فروش وسایل مغازه نصف بیشتر آن بابت بدهی رفته به هر کی بدهکار بودم و الان حدود هفتاد میلیون تومن الی صد میلیون تومن پول برای او کنار گذاشتم. رفته سفته های من رو به اجرا گذاشته است.
آیا درخواست اعسار من با استناد به حساب دستگاه پوز مغازه و چک هایی که بابت فروش وسایل مغازه که به مبلغ 320 میلیون میشده که یکی از چک ها برگشت خورده و دیگری دو ماه دیگر وقت آن است آیا قاضی میرود و حساب های من رو نگاه میکند و میگوید پول داشتی چرا پول رو خارج کردی پول بدهی دادی یا نه حکم اعسار رو میدهد؟ با وجود این که از دویست تومن بدهی صد تومن آن رو دارم و میدهم و الباقی رو ندارم بدهم. نه مالی دارم، نه ماشینی و نه خونه ای بیکار هم که شدم ولی قرار هست برم در تاکسی اینترنتی کار کنم.
من از این خانم به عنوان قرض گرفتم‌ که قرار شد ماهیانه سود بدهم ولی ایشون رفتن طرح کردند که من با فریب ایشون درخواست پول کردم و ایشون هم‌ در مغازه شریک بودند و من شبانه بدون اجازه ایشون مغازه رو واگذار کردم ولی هیچ قرارداد کاری با ایشون روی کاغذ ننوشتم یعنی قرارداد کاری ما نداریم اصلا کسی ایشون رو اون جا نمیشناسد و میگوید از کارت من پول کشیدی برای چول پیش اون جا و این حرف ها ولی مغازه رو به اسم‌ خانومم اجاره کرده بودم از اولش هم تمام فاکتور ها هم به اسم من صادر میشد و در قرارداد مغازه ام اسمی از ایشون برده نشده. تو رو خدا جواب سوال من رو بدهید. خیلی بزرگواری میکنید.

پاسخ ها :

معصومه شاهی ناراب

معصومه شاهی ناراب :

سلام
بعد از صدور رأی قطعی و صدور اجراییه شما باید دادخواست اعسار رو به دادگاه تقدیم کنید و اجازه بدید دادگاه خودش برایتان نحوه پیش پرداخت و تقسیط ماهیانه را مشخص کند اگر اموالی نداشته باشید و بدهی های دیگر خود را به دادگاه ارائه بدهید احتمالا مورد پذیرش واقع شود برای تنظیم دادخواست اعسار و نحوه تنظیم استشهادیه و صورت اموال حتما از نزدیک از یک وکیل مشورت بگیرید.