مشاوره حقوقی رایگان - معامله زعفران

سلام خسته نباشید
بنده یک کارمند هستم به دلیل یک اشتباه قرار بوده مقداری زعفران کسی را به کس دیگه بفروشم که در مسیر خریدار کلاهبردار از کار دراومد و من الان درگیر شکایت از آنها هستم.
حالا مالک زعفران ها از من شکایت کرده است. ولی از من تقریبا هیچ مدرکی ندارن مگر فیلم دوربین مدار بسته.
من جز حقوق ماهیانه در آند دیگری ندارم
یک ماشین و یک منزل دارم که در رهن بانک است
آیا طلبکار می‌تواند خودرو یا منزل من را توقیف یا از من بگیرد؟
آیا میتوانم از دادگاه تقاضای اعسار برای پرداخت بدهی داشته باشم؟؟
سوال

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود چنان‌چه توانایی پرداخت ندارید میتوانید اعسار دهید میزان اقساط را دادگاه تعیین می‌نماید مطابق با وضعیت معیشتی محکوم علیه تعیین خواهد شد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بعد از صدور حکم محکومیت خودرو قابل توقیف است

حبیب اله باقری

جناب آقای حبیب اله باقری :

سلام دادخواست اعسار که میتوانید برای هر دعوا بدهید.ولی اگر جز مستثنیات دین باشه توقیف نمیشود

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

اگر محکوم شوید بله و تا دادخواست داده نشده است می توانید اموال را به نام شخص دیگری منتقل کنید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی در صورتی که اموال مذبور جزو مستثنیات دین باشد خیر ولی در غیر اینصورت قابلیت توقیف در صورت محکومیت شما را دارد ،
بله بعد از صدور حکم قطعی می توانید درخواست اعسار نمایید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
بله امکان درخواست اعسار وجود دارد. وانگهی در صورتی که اموال شما جزو مستثنیات دین باشد قابل توقیف نیست.

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
خودرو قابل توقیف است و احتمال پذیرفتن اعسار هم بستگی به کیفیت شهادت شهود شما دارد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله خودرو قابل توقیف است ولی خانه جز مستثنیات محسوب می‌شود

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام توقیف زمانی انجام میشود که در مرحله اجرا قرار گیرد