مشاوره حقوقی رایگان - قرار نهایی دادسرا

تاریخش برای 26 آذر بوده 10 روز هم بیشتر ازش گذشته برای اعتراض شاکی. یعنی الان پرونده مختومه هستش؟
بتاريخ 1397/09/26 در وقت فوق العاده، جلسه شعبه 772 دادياری دادسرای عمومی و انقلاب ناحيه 7 مشهد به تصدی امضاء كننده ذيل تشكيل و پرونده كالسه ..... تحت نظر قرار دارد. با توجه به جميع اوراق و محتويات پرونده، كفايت و ختم تحقيقات را اعالم و با استعانت از خداوند متعال به شرح آتی مبادرت به صدور قرار مينمايد.
 "قرار دادسرا"
در خصوص شكايت ..... عليه ..... دائر بر كلاهبرداری با عنايت به فقدان دليل كافی بر وقوع و انتساب بزه و حاكميت اصل كلی برائت مستندا به ماده 265 و 270 قانون آيين دادرسی كيفری قرار منع تعقيب صادر و مراتب ظرف 10 روز قابل اعتراض از جانب شاكی در دادگاه كيفری ذی صالح خواهد بود.

پاسخ ها :

یک وکیل :

استان :

با سلام می بایست به شعبه سر بزنید ببینید آیا اعتراض صورت گرفته یا خیر در صورت عدم اعتراض بله پرونده مختومه است.