مشاوره حقوقی رایگان - معاوضه ملک با ملک پیش فروش

با سلام. بنده آپارتمان خو‌دم را به صورت معاوضه با آپارتمانی دیگر به صورت پیش فروش معامله کردم. خریدار ملک الف را به فرد دیگری فروخته و در این بین سند به نام فرد سوم زده شده. قرار بر این بوده که بعد از تحویل ملک پیش فروش آپارتمان را تخلیه کنیم. حالا با توجه ملک تحویل داده نشد و فاقد امتیازات مستقل آب و برق می باشد و فرد سوم درخواست خلع ید داده است. ممنون میشوم راهنمایی کنید چگونه میتوانم خانه را تخلیه نکرده و از حقوق خودم دفاع کنم.

پاسخ ها :

معاوضه ملک با ملک پیش فروش عدم انجام تعهد فروشنده ملک عدم تحویل ملک توسط فروشنده قوانین خرید و فروش ملک ملک